Over

12072726_10208044425653353_7364093259792439983_nAangenaam! Ik ben Silvana, maar noem me gerust: Sil.

Ik ben de eigenaresse van de massagepraktijk Leve je Lijf Massages, daarnaast schrijfster van het boek Waanzinnig (on)geliefd en schrijf, praat en leef vanuit de gedachte: “To be loved and love people.”

Hieruit is mijn massagepraktijk en mijn boek Waanzinnig (on)geliefd uit ontstaan. Uit eigen ervaring heb ik mee mogen maken hoe zelfhaat je leven en lijf kapot kan maken. Nu ga ik dat te lijf in de praktijk, op papier en in gesprek.

DE MASSAGEPRAKTIJK

Leve je Lijf Massages is ontstaan uit het gedachtegoed dat we ons lijf mogen vieren. In een cultuur waar we zulke hoge eisen stellen aan geest, ziel en ook ons lichaam komt het ook regelmatig voor dat ontspanning een overbodige luxe lijkt, terwijl het een belangrijk middel is om goed in het leven te (blijven) staan. Ontspanning verhoogt onze vertrouwen en vreugde in ons leven.

Ik ben afgestudeerd als massagetherapeut met specialisatie zwangerschapsmassage in Amersfoort bij MOOD massage opleidingen. Daarnaast heb ik voor ruim 4 jaar met mensen met een beperking gewerkt die in hun laatste levensfase zaten. Daar heb ik de ervaring mogen opdoen om hen te begeleiden als dementerende en terwijl ze op hun sterfbed lagen. De plek waar aanraking en huidhonger het enige is wat nog telt.

WIL JE ME UITNODIGEN?

Stuur een email naar:  silvanaschasfoort [at] hotmail [punt] com

Mobiel nummer: 06 39880452